ANTON KARLSSON KLAR FÖR VÄSTERVIK SPEEDWAY

Lagen börjar så sakta forma sina lag. Nästa lag att släppa sin första förare är Västervik Speedway som idag gjort klart med Anton Karlsson.
Anton som hela sin karriär har kört för Västervik fortsätter alltså nu när han blir senior.
Säsongen som var körde Anton också för Griparna i allsvenskan och i den danska ligan för Sønderjyllands Elite Speedway. 

”Vi är självklart mycket glada att fortsätta samarbetet med Anton då han hela tiden tar små steg i sin utveckling och han visade speciellt under senare delen av säsongen att han har de kvalitéer som krävs för att prestera bra i den högsta ligan. Hela Teamet är målmedvetna och det har även investerats en del under säsongen vad det gäller på motorsidan så jag är övertygad om att Anton kommer väl förbered till 2022 års säsong. Han kommer vara en viktig förare i vårt lagbygge och så klart mycket roligt att han kommer från de egna leden” säger Morgan Andersson sportchef i pressreleasen 

”Att fortsätta i Västervik även nästa säsong känns tryggt, jag trivs i klubben och allt funkar väldigt bra. 2021 har för mig varit en mycket lärorik säsong som jag kommer att ta med mig mycket ifrån när jag nästa år gör min första säsong som senior. Det är såklart extra kul att representera sin moderklubb. Jag hoppas att vi under 2022 får ihop ett bra gäng som kan gå ett steg längre och slåss om guldet i Bauhaus-ligan när säsongen går mot sitt slut.”, säger Anton Karlsson till Västervik Speedway.

Foto: Matilda Bengtsson photo