Blir det någon speedway överhuvud taget?

slide_ljpg


Man sitter ju lite och funderar på om det kommer bli någon speedway överhuvud taget denna säsongen. Massor av tävlingar är inställda runt om i världen och ingen vet när allt detta skiten med coronaviruset är slut.
Själv sitter man och väntar hur det ska bli med mitt egna jobb, då jag jobbar i en branch som är väldigt hårt drabbad av att folk inte reser. Eller ska tilläggas kan inte resa då gränser är stängda.
Så jag har ju tid att jobba här på sidan. Får försöka göra något bra av situationen helt enkelt.Fast hade ju varit roliga att få skriva resultat än att hålla på att ladda upp lite grejer i min databank.
Jag vill ut på ovalerna och ta häftiga åkbilder och skriva om resultat från ligorna.

Ska försöka fortsätta få lite fler pratstunder med unga svenska förare så de får lite uppmärksamhet.
Alltid roligt när man kan göra lite för de kommande stjärnorna genom att skriva lite om dem som tävlar lite i skymundan. En dag kanske just dessa förarna står högst upp på pallen i en GP-tävling eller avgör en SM-final för sitt lag.
Så är du en förare som kör 85cc eller 250cc så hör av dig så gör vi någon bra artikel om just dig ihop.

Är ju tur att Youtube finns så man kan titta på lite speedway på det sättet när abstinensen blir för svår. Gå gärna in på vår Facebooksida och tipsa om grejer man kan kolla på. https://www.facebook.com/speedwaynews.se/?ref=page_internal

Ha det bra alla ute i speedwayvärlden så hoppas jag vi syns på en speedwayarena inom en snar framtid.