Förare nummer 2 klar för Dackarna!

Dackarna presenterade förare nummer 2 i sitt lagbygge inför säsongen 2022. Det är en av guldhjältarna från den gånga säsongen som fortsätter i Dacke västen, nämligen Rasmus Jensen.
- Rasmus är en riktig fighter och en viktig pusselbit i vårt lag, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande.

28-årige Rasmus Jensen värvades från Rospiggarna inför 2021 och gjorde en mycket fin säsong i Dackarna. Dansken var en viktig del i det lag som körde hem SM-guldet och går in i den nya säsongen med snittet 1,771.
- Rasmus gjorde en jättebra säsong. När jag kom till Dackarna ville jag ha in förare med attityd och där passar Rasmus in på ett bra sätt. Han är en riktig kämpe, en tuffing ute på banan. Där är det alltid 100 procent som gäller, han vågar sticka in framhjulet, säger Mikael Teurnberg.
- Han infriade verkligen förväntningarna vi hade på honom och var inte minst väldigt stark på vår hemmabana. Under säsongen växte han ut till lite av en publikfavorit, fortsätter Teurnberg.
- Han är fortfarande relativt ung, satsar hårt och vill nå ännu högre som speedwayförare. Jag tror att Rasmus kan ta ett steg till hos oss.
Rasmus Jensenjpg

Dackarnas trupp så här långt:

Rasmus Jensen 1,771
Alexander Woentin 0,500