GP erfarenhet till Piraterna?

Som alla vet så bygger lagen i Bauhausligan sina trupper för fullt för tillfället. Ett lag som har två platser kvar med förare som har snitt över 0,500 är Piraterna. Piraterna som de senaste åren har kört en lågbudget när det gäller förare. Nu ser det dock ut som det blir lite mer pengar för lagledare Daniel Davidsson att spendera på förare. Senaste tillskottet i truppen som presenterades var tjeckiska toppföraren Vaclav Milik.
Nu skriver Motala-Vadstena tidning att Piraterna är på jakt efter förare med GP erfarenhet. Vilka förare det är förtäljer inte historien.
Daniel Davidsson säger till tidningen:

- Vår plan är förare med GP-erfarenhet. Men går inte det har vi en plan B. Det handlar om en blandning av scheman, ekonomi och tillgänglighet ,det är det vi diskuterar.
Tanken är att de tre sista förarna in i truppen ska lyfta laget från botten av tabellen. Samtidigt så behövs det profiler för att locka tillbaka publiken i Dunteberget.

Laget som Piraterna har i nuläget ser ut som följande:

Thomas Jonasson som var lite ojämn i tävlingar förra säsongen. Men som Daniel tror får till en bättre andra säsong i Piraterna.
Oskar Fajfer kan fortsätta plocka mycket poäng och detsamma gäller den andra polacken Jakub Jamrog.
Jonas Seifert-Salk som går från klarhet till klarhet
Rasmus Broberg som gjorde många bra tävlingar i Piratvästen förra säsongen och utvecklingskurvan går uppåt.
Marcin Nowak nyförvärv som körde en match för Masarna förra året.
Vaclav Milik får Piraterna en förare med massor av rutin. Som dock har haft det tufft de senaste säsongerna men nu satsar på att komma tillbaka i form igen.
Vaclav Milikjpg

Nu är frågan vilka två förare det handlar om med GP-erfarenhet. Vi på Speedwaynews tror lite på Jaroslaw Hampel, Matej Zagar och Kenneth Bjerre.
Jaroslaw Hampel 2jpg