Indianerna!

Vi fortsätter serien om lagen i Bauhausligan 2021. Denna gången beger vi oss till Kumla och Indianerna som förra året tog ett silver eller förlorade ett guld. Det får man själv bestämma vilket som låter bäst. Indianerna har ett intressant lag tycker jag med flera intressanta namn.
Truppen ser ut som följer:

1. Chris Holder 1,904
2. Niels-Kristian Iversen 1,812
3. Max Fricke 1,687
4. Jonas Jeppesen 1,250
5. Adrian Gala 1,250
6. Matias Nielsen 1,250
7. Ludvig Lindgren 0,971
8. Joel Andersson 0,842
9. Christoffer Selvin 0,500
10. Jonatan Grahn 0,500
11. Gustav Grahn 0,500
12.Ludvig Selvin 0,500

Nummer 1 i laget kommer nog Niels-Kristian Iversen bli. Han kommer inte köra GP-serien och inte i högsta ligan i Polen. Kan väl säga att han börjar om lite från början. Tror jag är bra för honom.
Sedan har de Chris Holder som i sina bästa stunder slår vem som men också har mycket dalar i matcher.
Deras GP-förare Max Fricke kommer också bli en viktig pusselbit för att slåss om guldet.
Förra årets raket är kvar i Indianerna även detta året i Jonas Jeppesen. Återstår att se om han kan fortsätta på den vägen han hade förra året. han var grymt snabb vart han än körde.
De har till i år plockat in en dansk förare till i Matias Nielsen som förra året körde några matcher för Dackarna. Inte i Jeppesens kaliber och tror inte han blir det heller, inte i år i alla fall.
Adrian Gala är en ung polack som kört för Lejonen och är lovande men om han tar en plats i Indianerna är frågan. Då blir det nog på bekostnad av en svensk förare
På svensksidan har Indianerna kvar Joel Andersson som det inte vill lossna ordentligt för. Men det är tufft att ta det där sista steget.
Även Ludvig Lindgren blev till slut kvar i Indianerna. Sedan har de två brödrapar i bröderna Grahn och Selvin. Där det är storebröderna som i nuläget ligger bäst till vill jag nog påstå. Gustav Grahn imponerade stort på mig förra året och hoppas utvecklingskurvan fortsätter uppåt.

Indianerna kommer mer stor sannolikhet vara med och slåss om guldet även 2021.