Jakub Jamrog förlänger!

Piraterna presenterade sin första förare inför säsongen 2022 ikväll. Det blev en förlängning av kontraktet för den polska föraren Jakub Jamrog.
Jakub som den  gånga säsongen gjorde flera stabila insatser för klubben som heatledare och körde in 134 poäng på 87 heat. Detta gjorde att han hamnade på snittet 1,540.
I och med detta var han Piraternas bästa förare under säsongen och bland annat blev det maximala 15 poäng hemma i matchen mot Masarna.

Lagledare Daniel Davidsson säger på Piraternas social medier om att förlänga med Jakub:
- Jag tycker han är välförtjänt av en förlängning med de säsongen han gjort 2021. många nya banor som han hanterat bra, med en säsong i ryggen så tror jag han kan höja sitt snitt lite till 2022.

Jakub själv säger:
- Jag är glad att jag får vara kvar i Motala. Jag har bestämt mig att jag vill vara kvar i klubben under en lång tid. Allt i Motala är kanonbra från personal till förare. Vi hade inte resultaten med oss denna säsongen, men resultaten är inte allt. Varje gång jag kör i Motala så får jag ett leende på mina läppar och jag hoppas det blir likadant under nästa säsong säger han på Piraterna Facebooksida.