JULKALENDER LUCKA 17

Vi har nu kommit fram till 17 december och denna gång så tänkte jag skriva lite om den feedback jag får mitt jobb här på sidan.
När jag började med Speedwaynews.se så var det efter att jag skrivit lite artiklar på sidan Aktuelltspeedway som då var den sidan som skrev mest om speedway.
När ägaren beslutade att lägga ner den så tyckte jag varför inte att testa att fixa en egen sida. 
Så då fixade jag ett eget domännamn och startade det ni nu läser. Speedwaynews finns även på flera sociala medier Facebook, Twitter och Instagram.

Redan från början ville jag att det även skulle skrivas om ungdomsspeedway vilket får lite utrymme i press. Detta har jag försökt att åtgärda genom lite artiklar med förare och resultat från tävlingar. 
Det blev även så att Speedwaynews fick en egen förare eller vad man ska säga då vi stöttade och följde Nemone Axelsson på nära håll ett riktigt roligt samarbete. Sedan när hon bestämde sig för att ta en paus så fick vi söka en ny förare.
Fick många svar på denna efterlysningen och detta visar att ungdomsförare har fattat detta att man måste synas.
Det var riktigt roligt och hade gärna hjälpt alla er som hörde av sig, men tiden räcker inte till. Nu blev det Fabian Magnusson som kör för Rospiggarna.
Vi har väl börjat lite smått redan men får se hur det utvecklar sig under säsongen 2024.

Något annat som har kommit under tiden jag har drivit sidan så har jag fått kontakt med flera som är intresserade av sporten på flera sätt. Man har skaffat sig en lite speedwayfamilj kan man väl säga.
Något som man alltid behöver är ju foton för att få till bra artiklar och när man gör detta helt ideellt utan någon som helst inkomst så är det svårt att kunna köpa bilder som man helst skulle göra. Jag tar lite bilder själv men annars har jag fått lite tillåtelse från några att använda bilder vilket jag är otroligt tacksam för. 
Är det någon annan som vill hjälpa mig så hör bara er så kommer vi fram till något bra samarbete.
Under 2023 så hörde Niklas Blixt av sig och erbjöd sig hjälpa till med foton. Han är uppväxt i Avesta och blev tidigt intresserad av speedway genom sin far. Nu bor han i Eskilstuna och är hobbyfotograf. Så har fått hans tillåtelse att använda bilder han tar. 
Är väldigt tacksam för denna hjälpen.
Så tänkte tillägna denna luckan i julkalendern till honom som tack för hjälpen. Så blir lite bilder från honom.Foto Niklas j Blixtjpg
Foto Niklas J Blixt 2jpg
 Foto Niklas J Blixt 4jpgFoto Niklas J Blixt 3jpgFoto Niklas J BLixt 5jpg