Laguppställningar som får vänta!

Ikväll var det ju meningen att man skulle ha skrivit laguppställningar inför första omgången i Bauhaus-ligan. 
Nu blir det ju inte så då allt är framflyttat till 2 juni.
Matcherna som skulle ha körts 5 maj var följande:

Eskilstuna-Smederna--Dackarna 
Vetlanda--Masarna
Piraterna--Lejonen
Indianerna--Västervik

Man  undrar ju hur de första laguppställningarna hade sett ut. Men nu får vi vänta och se hur allt utvecklar sig och om serien får köra igång 2 juni. Detta är det ju ingen som vet i nuläget.
Har ju även hänt en del med förarna som kör i Polen. Flera av toppförarna har ju valt att köra i Polen med deras regler som de bestämt. Stanna hela säsongen om detta med stängda gränser och karantän lever kvar. Så är ju frågan om hur många förare varje lag i Bauhausligan tappar på detta. Världsmästaren Bartosz Zmarzlik som kör i Vetlanda har valt att skriva nytt kontrakt med Gorzow med de ny reglerna. Vi har även Västerviksföraren Jason Doyle och Pawel Przedpelski som kör i Piraterna som också gjort samma sak.
Kan bli en serie med många utländska toppåkare borta. Är ju frågan vem det drabbar hårdast? Men jag tror det kan bli en bra serie med jämna heat ändå men på en lägre nivå. Vi i Sverige har blivit bortskämda med att varje vecka se flera toppförare i varje lag medan våra egna produkter fått stå vid sidan.
Svemo valde ju att dra in starttillstånden för de svenska förarna i Polen. Jag har hört något om att även Danska och Brittiska förbundet gjort något liknade.
Så vem vet blir kanske en Bauhausliga med svenskar, danska och britter.
Som ni hör så är det många frågor som ingen har något bra svar på för tillfället.
Jag önska bara att denna skiten med epidemin tar slut fort nu. Så allt kan bli som vanligt igen.

Text: Niklas Pappila

Foto: Roger Hultgren