Linus Sundström avslutar sin karriär!

Linus Sundström slutar att köra speedway efter sin svåra ryggskada.
Så här skriver han själv på sin Facebooksida
"Efter två riktigt tuffa och komplicerade skador på kort tid har jag nu kommit till en punkt där kroppen säger ifrån.
Jag är fortfarande långt ifrån återställd från ryggskadan jag drog på mig i mitten av maj i år då 7 kotor i bröstryggen blev stelopererade. Ryggskadan i kombination med att axeln och lårbenet från olyckan i september 2019 gör sig dagligt påminda så känner jag att det är dags att sätta punkt för min speedwaykarriär.
Huvudet känner sig egentligen inte färdigt, men kroppen är mer än färdig. Jag känner ingen större bitterhet, utan mest tacksamhet över att den singlade slanten landade på rätt sida vid min ryggskada, samt att jag fått leva min barndomsdröm fullt ut under de senaste 15åren.
Jag vill tacka min familj, samarbetspartners, klubbar, lagkamrater, supportrar, mekaniker och alla andra som hjälpt mig på ett eller annat vis under alla år, utan er support så hade det aldrig gått!
Jag har ingen utstakad väg för hur livet efter speedwayen kommer att se ut, men jag ser med spänning & nyfikenhet fram emot vad framtiden har att erbjuda!
Bästa Hälsningar,
Linus Sundström
Linus Sundstrm 3jpg