LUDVIG LINDGREN TILL DACKARNAIkväll släppte Dackarna ett nyförvärv inför säsongen 2022. De presenterade Ludvig Lindgren som närmast kommer från Indianerna.

– "Ludde" stod högt upp på min önskelista. Han kan tillföra mycket till vårt lag, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande.

Mikael Teurnberg avslöjar att 31-årige Ludvig Lindgren var sugen på att ansluta till Dackarna redan under 2021.
– Det är en förare som vi var nära att knyta till oss i somras. Han ville till Dackarna, men i det läget så släppte inte Indianerna honom. Nu är jag glad att han kommer till oss. Jag ser stor potential i "Ludde" och det är en kille som jag känner väl sedan tidigare, säger Mikael Teurnberg.
De nya reglerna gör att Ludvig Lindgren går in med snittet 0,500 i den nya säsongen.
– I sina bästa stunder visar han att han kan slå vem som helst, men det gäller att göra det oftare. Kan han hitta glädjen och känna tilltro kan det bli riktigt bra.

Ludvig Lindgren har kört för Dackarna tidigare under karriären så Dackarna och Målilla har redan en speciell plats i hans hjärta.
– Det känns jättebra att komma till Dackarna. Det var den första klubben jag gick till i min speedwaykarriär och jag har lärt känna många människor i Målilla. Dessutom känner jag "Micke" (Teurnberg) från vår tid i Rospiggarna så jag är jätteglad att vara tillbaka. Jag hoppas att jag kan bidra med massor till laget och föreningen, säger Ludvig Lindgren till Dackarnas Facebooksida.

Kan vara en bild av utomhus och text dr det str DACKARNA