LUKE BECKER BLIR KVAR I DACKARNA


Dackarna presenterade ännu en förare här på morgonen i Luke Becker.
Han blev under året en riktig publikfavorit på Skrotfrag arena.

– Jag tror att Luke kan ta ytterligare ett steg 2022 och slå sig in i den yppersta världseliten, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande.
– Luke är dessutom en lätt och väldigt positiv kille att ha i laget. Även om han inte var med i det lag som till slut körde hem SM-guldet var han en viktig del i laget 2021
– Det är verkligen positivt för oss att Luke är klar för en ny säsong i Dackarna. Han hade ett fantastiskt bra första år i den svenska högsta ligan. Det finns en oerhörd potential i honom fortsätter Mikael Teurnberg.

Luke Becker själv säger på Dackarnas Facebooksida att det inte fanns någon tvekan kring klubbvalet i Sverige till nästa säsong.
– Jag hade inget annat än goda erfarenheter av klubben under 2021 och det var ett enkelt val att stanna kvar till nästa säsong. Jag tycker att "Micke" (Teurnberg) och hela ledningen i Dackarna gör ett riktigt bra jobb och jag ser fram emot att jobba med dem igen under den nya säsongen. Dessutom gillar jag verkligen att åka i Målilla och ha den banan som hemmabana.
Den unge amerikanen är mycket belåten med sitt 2021.
– Jag är supernöjd med hur det här året blev. Efter att ha tagit ledigt en säsong från tävlingar i Europa på grund av hela Covid-situationen, visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig eller hur saker och ting skulle bli. Det var definitivt riktigt hektiskt ibland och jag njöt av varje minut. Sett över hela året hade jag, som alla förare, mina toppar och dalar, men totalt sett tycker jag att det var en riktigt bra säsong att bygga vidare på.

Dackarnas trupp så här långt:

Jacob Thorssell 1,878
Luke Becker 1,789
Rasmus Jensen 1,771
Adam Ellis 1,250
Alexander Woentin 0,500
Ludvig Lindgren 0,500
Theo Johansson 0,500