MASARNAS EKONOMISKA LÄGE!

Igår så presenterade Masarna via ett pressmeddelande hur det står till ekonomiskt i klubben. 
Inför denna säsongen är som ni vet klubben tillbaka i allsvenskan.  
Så här skriver styrelseordförande Lucas Dahl i pressmeddelandet:
 
-Vi är glada att kunna presentera Masarna SK:s bokslut för året 2023. Det har varit ett år präglat av både utmaningar och framgångar, och vi är stolta över att kunna rapportera en vinst på 22 358 kronor.

-En betydande del av vårt arbete under året har varit att hantera och reducera föreningens befintliga skulder. Styrelsen är stolta över att meddela att vi från tillträdet fram tills idag har betalat av 305 970 kronor på föreningens gamla skulder. Detta belopp överstiger betydligt vad som var känt vid den nya styrelsens tillträde men sättet vi jobbat med detta visar samtidigt på vår förmåga att hantera och minska föreningens ekonomiska förpliktelser på ett ansvarsfullt sätt.
Trots de framsteg vi har gjort finns det fortfarande återstående skulder på 147 000 kronor. Vi fortsätter våra ansträngningar för att ytterligare minska vår skuldsättning och stärka vår finansiella ställning.

-Vi vill rikta ett varmt tack till våra medlemmar, funktionärer och samarbetspartners för deras dedikation och stöd under det gångna året. Det är genom vårt gemensamma arbete och engagemang som vi kan uppnå framgång och hållbar tillväxt.