NOEL WAHLQVIST KVAR I VÄSTERVIK


Det är nu klart att den stora talangen Noel Wahlqvist fortsätter i Västervik Speedway.
Noel som gjorde debut i Bauhausligan 2020 och i år blev det andra säsongen för 17- åringen.
Säsongen som var blev det även matcher för Smålänningarna i allsvenskan och division 1 matcher med Nässjö SK. 

Morgan Andersson sportchef i Västervik Speedway säger i pressreleasen från klubben
”Att fortsätta samarbetet med Noel har varit högt upp på agendan då han är en av Sveriges mest lovande juniorer. Hela teamet jobbar på ett professionellt sätt för att Noel ska ta steg i positiv riktning och han har under året visat att han kan utmana förarna i Bauhausligan.
Han kommer vara en viktig del i vårat lagbygge då vi behöver förare med låga snitt på reservplatserna när vi mönstrar vissa laguppställningar, samtidigt såklart mycket roligt att han kommer från de egna leden” 

Själv säger Noel
“Det känns mycket bra att ha skrivit på för Västervik Speedway ännu en säsong. Jag trivs mycket bra i föreningen, valet att förlänga var mycket enkelt och givetvis vill jag köra på hemmabanan i Västervik. Säsongen 2021 gick både upp och ner för min del men i helhet så tog jag steg framåt i rätt riktning. Till 2022 ska jag jobba ännu hårdare med träning både på och utanför banan för att vara väl förberedd inför säsongen. Väl där siktar jag på att ta ytterligare steg i min utveckling för att kunna bidra mer till laget. Jag hoppas vi kommer få ihop ett bra gäng som kan utmana om guldet nästa år ”

Västervik Speedways trupp så här långt:
Anton Karlsson 0,500
Noel Wahlqvist 0,500