NY LAGLEDARE KLAR I MASARNA!

Idag så presenterade Masarna sin nya lagledare. Masarna som den kommande säsongen kör i allsvenskan har gjort klart med Tommy Jonsson.
Tommy som är son till den tidigare världsmästaren Per Jonsson och den senaste säsongen varit i Västervik där han gått bredvid Morgan Andersson .
Tommy har kört själv och även jobbat som mekaniker åt förare i Sverige och Polen. Men nu blir det att axla lagledarrollen i Masarna säsongen 2024.
Kan vara en bild av 1 person och text dr det str MASARNA bIbD INEURE SPEED SPEEDW MASARNA 2024 LAGLEDARE TOMMY JONSSON 34AR 34 AR
Foto: Masarnas Facebooksida

- Masarna har alltid legat mig varmt om hjärtat och är en klubb man alltid känt sig välkommen då man besökt, så när klubben hörde av sig var det inget svårt beslut säger Tommy på klubbens hemsida.
Han fortsätter:
- Efter en hel del kontakt med klubben under sommaren om framtidsplaner, visioner och lagbygge kände jag att vi var på samma bana kring dem och hoppas vi kan tillsammans nå dessa mål i Allsvenskan 2024.

Masarnas ordförande Lucas Dahl säger så här om rekryteringen av Tommy
-Jag är väldigt glad att välkomna Tommy till Masarna. Vi har letat efter en person med goda ledaregenskaper och ett brett speedwaykunnande, när vi fick tips om Tommy kändes det rätt direkt. Tommy kommer in med nya friska ögon och det ska bli spännande att se vad han och laget kan åstadkomma säsongen 2024.

Källa: Masarnas Hemsida