Pratstund med Nemone inför säsongstarten!

Vi har fått en pratstund med Nemone Axelsson nu inför säsongstarten av ungdomsspeedwayen. 
Nemone kör för Vita Indianerna  i ungdomsserien. De har nu match på lördag i Västervik där de möter Västervik Ungdom, Nässjö SK och Lejonen.

Hur känns det att säsongen äntligen börjar?
- Det känns bra, det ska bli kul och roligt att det äntligen drar igång på riktigt.

Är det något speciellt du tränat på under vintern och försäsongen?
- Faktiskt så har det inte blivit så mycket träning, gymmet har jag varit på kanske en gång i månaden. Ändå så känns det som det har gått bra nu i början.

Det blir en tuff start med tävlingar lördag i Västervik med Indianerna och söndag i Eskilstuna då du är inlånad till Eskilstuna Smedernas lag. Men det kanske är bra att få köra mycket direkt eller?
- Ja, det är bra att få köra så mycket som möjligt nu i början så jag kan höja mitt snitt, målet är att höja snittet så jag tar mig till USM i år.

Banorna i Västervik och Eskilstuna är någon av dem en favorit eller?
- Eskilstuna är en av mina favoritbanor från förra året. Det är den banan jag körde bäst på förra säsongen och det är klart jag fortfarande tycker det fast jag inte kört på den ännu i år. Västerviksbanan är ingen favorit direkt. Det går att köra men jag har inte gjort några direkt topptävlingar där.

Målet för helgens tävlingar?
- Målet för helgens tävlingar är att ta sig runt fyra varv levandes, det är ändå första tävlingen men ska göra mitt bästa för att få ett så bra slutresultat som möjligt.

Vi på Speedwaynews.se kommer ju följa dig under säsongen så våra följare får en inblick i ungdomsspeedwayen. Vem vet kanske någon tycker detta med speedway verkar roligt och själv vill prova på.
Något som du vill hälsa läsarna?
- Ni som är osäkra på om ni vill börja eller inte. Testa och kom på prova på det är ingen som tvingar dig att fortsätta efter att du testat en gång, men jag lovar det är härlig upplevelse.

Finns flera klubbar som har Prova på så hör bara av er till närmaste klubb och kolla.

Vi på Speedwaynews.se önskar dig stort lycka till i helgens tävlingar och så hörs vi av igen.
- Tack :)

3 partners sid3 2jpg