Rasmus Jensen till Dackarna!


Dackarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför säsongen 2021. Det handlar om den 27-årige dansken Rasmus Jensen, som närmast kommer från en stark säsong i Rospiggarna. 

FB_IMG_1604049037349jpg


– Rasmus är en förare som ständigt utvecklas. Jag ser honom som en av de viktigaste kuggarna i Dackarna 2021, säger lagledaren Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande.

Mikael Teurnberg är förstås nöjd med att ha rott Jensens påskrift i hamn.  

– Jag är mycket glad att vi lyckades få Rasmus underskrift. Han har varit hårt uppvaktad av flera klubbar i den svenska ligan. Jag ser en oerhörd utvecklingspotential i Rasmus. Han har tagit stora steg de senaste åren och utvecklats till en internationell toppåkare. Jag är inte ett dugg förvånad om vi ser honom i GP-serien om ett par år, säger Mikael Teurnberg och fortsätter:

– Rasmus har stor erfarenhet av de svenska banorna och har varit en stadig poängplockare med tvåsiffrigt i varje match, utom en, i BAUHAUS-ligan under 2020. Han har också varit en stark poängplockare i E Winner Leauge i Polen för sitt lag Gdansk, där Rasmus har skrivit ett nytt kontrakt för 2021. 

Dackarnas trupp så här långt:

Jacob Thorssell
Frederik Jakobsen
Rasmus Jensen