Rohan Tungate fortsätter i Lejonen!

Idag meddelade Lejonen via sin hemsida att Rohan Tungate är klar för säsongen 2021. Rohan Tungate har varit Lejonen trogen förutom en kort visit i Masarna 2019. Rohan slutade 4:a i snitt ligan 2020 i Bauhausligan.
Även i Polen var säsongen riktigt bra då det där blev 3:e plats i snitt ligan i andraligan.

"Även till nästa år vill vi bygga en trupp som utgör den "köttmur" vi pratat om i år. Det vill säga att vi är jobbiga att möta på alla positioner i laget, som tål formsvackor och skador och som alltid kommer ha tillgång till förare som kan hota alla lag i ligan. Med Rohan i truppen adderar vi ytterligare en förare som i sina bästa stunder håller den absolut högsta nivån", säger Lejonens sportchef Anders Fröjd på Lejonens hemsida.

"Med Rohan i laget får vi både bredd och spets och en förare som visat tydligt att han vill vara en del av klubben. Han har alltid varit väldigt snabb i Gislaved och under 2020 tog han ett stort steg i sin utveckling och har blivit ännu mer allround. Han var en av våra bärande förare i de matcherna han körde för oss i år och vi ser givetvis fram emot ytterligare en säsong med Rohan som en potentiell heatledare", säger Mikael Holmstrand, lagledare på Lejonens hemsida.

I och med denna underskrift återstår endast en plats i Lejonens lagbygge med snitt över 0,500.

Lejonens trupp 2021:

Rohan Tungate 1,163
Oliver Berntzon 1,626
Robert Lambert 1,754
Mathias Törnblom 1,362
Nikolai Klindt 1,319
Kacper Woryna 1,342
Linus Eklöf 0,842
Casper Henriksson 0,500