Rospiggarna har skrivit kontrakt med rysk förare!

Igår så presenterade Rospiggarna en förare till sitt lagbygge inför säsongen 2021. Föraren det handlar om är ryske Andrey Kudriashov. Det blir den 4:e föraren Rospiggarna har klart med. Andrey som redan skrev på för Rospiggarna säsongen 2020 men Coronapandemin satte käppar i hjulet för körning i Sverige. Nu blev det bara körning i Polen där han körde för Lokomotiv Daugavpils och körde till sig snittet 1,656.
Han körde också i SEC-serien där det till slut blev en 16:e plats.

Andrey Kudriashov säger på Rospiggarnas Facebooksida:
"- Det känns bra att ha skrivit ett kontrakt med Rospiggarna. Jag har alltid velat köra i svenska ligan och känner mig tacksam över att klubben ger mig chansen. Jag hoppas jag kommer köra in många poäng för att bevisa att valet av mig var ett bra val.”

”- Andrey Kudriashov är en otroligt bra förare som jag vet är en riktig kämpe och som aldrig ger upp utan kämpar till sista varvet. Jag tycker det är synd att vi inte fick bekanta oss med honom under 2020 så det var ett ganska naturligt val att få med honom i nästa års trupp. Jag tror att han kommer bli en frisk fläkt i BAUHAUS-ligan. Han är en trevlig person och är en professionell idrottsman som passar perfekt i vårt lag. Han kommer tillföra en väldigt stark vinnarmentalitet till laget och jag tror att han kommer bli en stor publikfavorit i Hallstavik. Han har bra starter och kör full gas i fyra varv.” säger Rospiggarnas lagledare Peter Jansson på deras Facebooksida.

Rospiggarnas trupp så här långt:
Timo Lahti 1,358
Andrey Kudriashov 1,250
Kai Huckenbeck 1,250
Daniel Hendersson 0,500