Valsarna värvar landslagsman!

Valsarna förstärker sin trupp resten av säsongen. Det är den engelska landslagsmannen Leon Flint som ansluter till laget.
-En kille som  vill framåt säger lagledare Stewe Lennartsson

Orsaken till förstärkningen är att Tomas H Jonasson har valt att prioritera körningar för sin polska klubb Lokomotiv Daugavpils.
Detta gör att Valsarna inte kan garantera att Tomas kan ställa upp och köra samtliga matcher som är kvar i allsvenskan. Så därför kommer Leon in i truppen och han går in på snittet 2,000.

- Det är mer pengar i Polen än vad Valsarna kan erbjuda. Självklart blir vi drabbade när han inte kan vara med, det såg vi Indianmatchen där vi vunnit om han hade varit med säger Stewe Lennartsson.

I och med att Leon kommer in i laget så tvingas man göra sig av med Adrian Bergqvist. Som inte hade några problem med detta då han inte gör en så stor satsning. Så han var mer lättad av att inte känna pressen av att behöva köra.

Vem är Leon Flint då?

Bullets-web-LF-992x744jpg

Leon har under säsongen kört för Berwick Bandits hemma i England och har även tillhört allsvenska Team Rapid men där har det inte blivit några matcher.
Nu blir det Valsarna istället och debut redan på onsdag borta mot Vargarna och sedan hemma mot Smålänningarna.

Även om han nu värvas som ersättare för Tomas så är lagledare Stewe Lennartsson tydlig med att Tomas kommer gå in i laguppställningen så fort han är tillgänglig.
Men är båda i form och tillgängliga så blir det kanske att stuva om lite i laget.