Valsarnas trupp klar!

Valsarna presenterade under onsdagen den trupp som ska ta dem tillbaka till elitserien eller Bauhausligan som den heter nu.
Laget innehåller en hel del intressanta namn Thomas H Jonasson presenterades redan för några veckor sedan. Victor Palovaara  känner alla till på Tallhultsovalen.
Andra intressanta förare är bröderna Woentin som kommer in med gästkontrakt från Vetlanda Speedway. Alexander med ett brons i junior-EM den gånga säsongen och har tre guld i junior-SM. För lillebror Lucas är det första året på 500cc och som blev tvåa i 250cc klassen säsongen som var.
Blir även en comeback av Jeremia Thelaus som slutade för 10 år sedan. Han har kört för Valsarna förr och även representerat Solkatterna från Karlstad och har även meriter från engelska ligan.

Allsvenskan säsongen 2021kommer består av 6 lag. Valsarna, Griparna, Vargarna, Indianerna, Lejonen/Dackarna och Team Rapid.
Det kommer köras 5 grundseriematcher på Tallhult. Topp 4 går till slutspel med semifinaler med hemma/bortamöten. Segrande lag i grundserien väljer motståndare först.
Finalen körs sedan med hemma/bortamöten mellan segrarna i de båda semifinalerna.

Målsättningen för Valsarna är att vara med i toppen om alla håller sig hela och friska. Då hoppas vi att det körs final på Tallhult säger Stewe LennartssonAlexander Woentin 8jpg

På bilden Alexander Woentin en av de nya förarna i Valsarna inför säsongen 2021.


Laget ser ut som följer:

 Victor Palovaara  2,031 Lagkapten (gästkontrakt från Vetlanda speedway)
 Thomas H Jonasson 2,421 (gästkontrakt från Piraterna)
 Alexander Woentin 1,643 (gästkontrakt från Vetlanda speedway)
 Jesse Mustonen 2,00
 Emil Millberg 1,00 (gästkontrakt från Masarna)
 Lasse Fredriksen 1,303
 Jonathan Ejnermark 1,515
 Adrian Bergqvist 0,667
 Lucas Woentin 0,500 (gästkontrakt från Vetlanda speedway)
 Benny Johansson 0,500
 Emil Larsson Karlsson 0,500
 Oskar Larsson Karlsson 0,500
 Jeremia Thelaus 0,500

Lagledare: Stewe Lennartsson, Tony Lövstrand